Sunday, 26 June 2011

SahabaT :)

ANTARA KAWAN2 YANG SENTIASA BERSAMA AKU !



First aku nak kenalkan korang dengan kawan2 aku . Memang ramai kawan aku tapi tak semua boleh di istilahkan sebagai sahabat yang sanggup bersama kita dalam susah mahupun senag . Kebanyakkan kawan hanye akan ada bersama bila kita senang dan pergi entah ke mana bila kita dalam keadaan susah dan memerlukan bantuan ! Korang setuju dengan aku ? Lumrah kehidupan semua tu , dan korang kena lah bijak dan pandai mencari rakan yang boleh dijadikan sahabat . Sahabat sejati akan membantu korang dengan ikhlas tanpa mengharapkan balasan ! Panjangnya aku memberi definisi ni ! ahaks ~ . Pic yang dekat atas uw adalah merupakan antara sahabat aku . Pic number 1 , Muhd Nazren (ayien) "pakai baju hitam" and Muhd Sholehin (in) . Handsome kan dorang ? :) . But malangnya dua2 dah berpunya , mean peluang untuk korang tackle dorang adalah amat tipis and mybe tak akan ada peluang langsung . . HAHA . Dorang baek dan selalu bantu aku even aku bukan satu kelas dengan dorang . Lama sudah aku kenal dengan dorang (ayien masa form 1 and in mase aku tadika lagi) lama kan ? And apa yang penting , kitorang masih lagi berhubung dan 1 sekolah . :)



Haa , yang niy pun bff aku gak . . Tahu tak maksud bff ? Maksud dia Best Friend Forever not Boys Friend Forever . I'm not gay ! HAHA (joke) . Nama dia Muhammad Fariz (fariz) . Cuba korang tengok pic dia betul2 , hansome tak ? Nak kenal ? Boleh saja coz dia masih single lagi . HAHA . Peluang korang masih terbuka . Aku kenal dia masa form 2 . Time tu dia baru pindah masok ke sekolah aku (SMK RAHMAT) . Dia niy baek and yang penting satu kepala dengan aku . HAHA . Biasa lah satu kelas lah katekan . But dia niy agak pemalu lah jugak (sme macam aku) kononnye . heee~ . Dekat sekolah tak sah kalau korang nampak aku but x nampak dia and kawan lelaki aku yang lain maklumlah dekat kelas aku lelaki tak ramai 5 orang jew kowt . Pergi mana2 pun kitorang g sme2 . Follow memfollow lah katakan . haha . . :D 



And yang terakhir , niy lah dia Muhammad Nazrul Nasriq (naz) . Panjang kan nama dia ? ahaks . Entah berapa lama lah mase yang diambil untuk mak dia bagi nama kat dia . hehe . Dia niy oke jew , baek but kadang kala masok air gak ! haha (joke) . Sporting budak niy . Handsome kan ? Ramai gurlz yg minat kat dia , but sampai sekarang dia masih single lagi . Na try , boleh saja . hehe . Tengok pic dia uw , peminat ARSENAL but dia suka kat pemain Manchester United Javier Hernandez a.k.a Chicarito . Pelik kan . sokong Arsenal but minat pemain MU . Apa2 jelah asalkan kau happy . :) . 

JOM LAYAN LAGU NIY . :D

        

Hope korang enjoy and suka baca  story2 yang aku update niy . Smile always and hapy weekend :)  

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...